Kärlek och saknad till denna resa


Börjat bra.

Jaa, hej!! :) 
Mitt lov har iallafall börjat bra, och hoppas det slutar jättejätte bra, som jag tror det kommer göra om inget går snett. Igår var jag och Towe iväg och kikade på några grabbar som åkte skridskor, men jag hann inte vara där nå läge alls tills en saknad Linn kom och hämtade upp mig som jag inte har träffat på hur länge som helst. Vi åkte ner på köpingen en sväng och åt en sen lunch och bara kikade runt lite i "stan". Imorgon är det halloween här på köpingen och jag hoppas på en trevlig kväll med fina vänner!   
 

Vitt överallt.

Okej, jag var faktiskt iväg och köpte ett par nya, finare och skönare trofflor idag, och där ljög jag, dom gamla och fula var skönare, faktiskt, även fast ni inte tror det, men jag lovar. 
Aa, iallafall, eftersom jag inte inte lyckades med min springtur imorse så stack jag iväg och tränade nu på kvällen, riktigt skönt måste jag säga! Och påtal om något helt annat, så har det har verkligen kommit mycket snö idag och jag tackar verkligen för det, så himla mycket mysigare att gå ut nu när de är vitt överallt istället för grått och tråkigt :) Haha, känns så töntigt att sluta ett blogginlägg sådär, men jag har nu inget mer att säga, hejdå ♥♣♦♠  


Innan snön.

Fotade med Alice för några dagar sedan, innan snö kom. Tänkte att jag skulle lägga upp tre stycken bilder på min fina vän.

Hur mysigt som helst

Det här med snö tycker jag är hur mysigt som helst, speciellt nu när det verkligen kommit och kommer mycket. Kääärlek till det ♥♥ Jag började iallafall dagen med en springtur, trodde jag. Slutade med att jag gick med handen rakt framför ansiktet så jag skulle se något för jag fick verkligen massor av snö i ansiktet, så alla människor som såg mig måste ha fått ett gott skratt. Nu har jag gått runt med mina fula men sköna tofflor hela morgonen, och det tänker jag fortsätta med så länge jag får.  
 

Förvirrad av tiden.

Kvällen har bestått av mat, mat, mat och mera mat, fina vänner, släkt och familj ♥ Firade bästa mormor som fyller år idag, och om man ska på middag hos mormor så är det helt omöjligt att komma hem och inte vara mätt. Även fast det kändes som att jag skulle spricka fick jag i mig massor av gott när jag kom hem och fick besök av två brudar. Är också lite förvirrad av tiden, eller inte förvirrad riktigt men jag tänker att "klockan är egentligen, blabla.." och så kommer jag tänka ett tag i framtiden, och jag antar att jag inte är den enda. 
 
pussar.
 

Födelsedag.


The typical tonåring

Detta gick ju bra, jag hade verkligen bestämt att försöka göra ett inlägg varje dag.. Aja, skyller på att dagarna går alldeles förfort, och att inget intressant händer just nu. Alla dagar ser ungefär likadana ut.. Skolan, kommer hem, äter, försöker plugga, inser att det inte går, tränar, försöker plugga igen och sen somnar man. "The typical tonåring" typ, nä, men ungefär.
 

 
 

Hallonsmoothie.

Hej :)
Haha, det känns så himla konstig att blogga igen, ni anar inte!
Idag har jag inte gjort något speciellt alls, varit i skolan helt som vanligt och sen var jag ute och sprang lite och nu sitter jag här vid datorn, som jag annars aldrig gör faktiskt, men antar att jag kommer använda dator mer och mer nu både för skolarbete och bloggen, vilket jag bara tycker är kul. Kommer nog blogga en massa från mobilen med, både i skolan, hemma och vart jag nu än är, men då är bilderna dock inte så bra men inget jag kan göra åt.. :) Ska nu fortsätta och dricka min hallonsmoothie och försöka plugga lite som jag vet att jag inte kommer göra länge alls, men värt ett försök! Ha en bra kväll, bye.
 
 
 
 

Försöker igen.

Tänker nu återigen försöka mig på bloggningen. Får se hur det går denna gång.
Har nu bara en tillfällig design och kanske bara ett tillfälligt namn, har ännu inte bestämt mig och jag ska gå tillbaka min "gamla" blogg senare, eller inte, men skulle tror att jag blir kvar här! :)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0