Vill utomlands

Hejsan :)Jag har haft en jätte skön helg, bara tagit det lugnt och inte gjort nästa någonting alls. Ska även avsluta helgen med fimmys. Nästa helg skulle jag verkligen vela åka iväg och shoppa!! det hade varit så roligt att få lite nytt till garderoben, för nu finns bara tråkiga kläder där. Osså skulle jag vela åka utomlands, det hade varit helt underbart, att bara få komma iväg och bli lite bruuun.

Ny vecka.

Hej :) Ska snart dra mig iväg till skolan för en ny skolvecka, men jag har ingen ork alls.. men tur är det att vi får börja senare på måndagar iallafall :) Och det är bra väder idag också, men skulle gissa på att de är kallt så jag gruvar mig verkligen för att gå ut. Ska försöka lägga upp lite fler bilder från helgen sen när jag kommer hem, men måste plugga oså först..
Har ny dator och var som tvungen att testa webbkameran lite.

Lite av det andra.

 Lite av det andra jag fotade, och nej, jag fotade inte bara på fåglar. Men jag väljer att lägga ut dom bilderna :)

Hos farmor och farfar.

Hejsan! ♥ Sitter nu hemma hos farmor och farfar, har precis fikat och har det jätte bra! Jag har fotat en hel del idag till ett jobb vi har till skolan, och de har faktiskt varit rätt så roligt, dock har det inte varit så roligt väder.. Har även fotat lite annat med! :) Imorgon blir det nog en pluggdag när jag kommit hem, ska försöka blir klar med de mesta och träna till matteprovet som vi har till veckan. Puss så längen.
 

Sovmorgon ♥

 

Helgen är snart slut.

Segaste dagen på länge! har inte gjort mycket alls, skulle egntligen åkt till bollnäs med pappa men vi fick problem så de vart inte, skulle ha pluggat en massa också, men vart inte så heller och jag är inte ens förvånad, haha. Har mest spenderat min dag framför datorn. Imorgon börjar en ny skolvecka och... det finns inget mer att säga om de.
Hoppas ni har haft en bra helg iallafall! ♥
 
Om ni inte har sett denna musikvideo, borde ni se den, så himla bra!! och låten också.   

pictures


Sol idag, äntligen.

God morgon! ♥
Hade en jätte bra kväll igår med min saknade Amanda. Idag är de riktigt bra väder och jag tror jag tar med kameran på en långpromenad om jag inte fryser fast innan jag ens kommit ut. Måste plugga en massor idag också.. och det förstörde verkligen min helg, men får hoppas på att nästa helg blir en helt pluggfri helg :)

♥ Amanda är här!

 
 
 
 

Skolan är igång, igen.

Då har man snart gått klart första veckan i skolan efter lovet, och jag har redan börja längta till nästa lov. Imorgon är det äntligen fredag, och jag ser verkligen fram emot helgen nu, ska bli himla skönt! :) Och ja, som vanligt händer inte intressant längre, eller inte under skolveckorna, pluggar liksom för de mesta när jag kommer hem, sen går jag och lägger mig, och de var liksom min dag. Nä, men seriöst, dagarna är jätte tråkiga, och mina inlägg också, så de är nog bästa jag slutar skriva på detta inlägg nu, hejdåå

Fixade eget

 
 

Borta i Sundsvall.

Har haft riktigt bra dagar i Sundsvall med Linus och massor av andra trevliga människor. Imorgon börjar skolan och jag är inte speciellt taggad precis, och det hade inte varit fel med ett par veckor till med lov. Men jag har iallafall haft ett bra lov och jag hoppas på ett bra avslut på lovet ikväll med fina vänner!  :)
 
 
 

Speciell dag idag.

Hejsan, längesen jag skrev något nu. Haha jag vet att jag sa att jag skulle börja blogga för ett tag sen, men skolan tog över men nu ska jag försöka göra så de inte händer. Försöka lägga ner tid på bloggen mer.
Idag är det 2 januari och de betyder att min bästa vän fyller 17 år, så gratts bästabästa vän, hoppas du haft en jätte bra dag! jag älskar dig ♥
Jag spenderade iallafall ett tag av denna dag i backen med vänner, himla bra väder var det, fast det kanske vart lite kallt, men riktigt härligt ändå.
 
 
 
 

2013

 

RSS 2.0